Generelle betingelser

Foreningens juridiske navn: Svendborg Senior Idræt
Virksomhedens kaldenavn: SVSI
Selskabsform: Forening
CVR-nummer: 34 54 29 37
Etableringsår: 2012
Adresse:
Svendborg Senior Idræt
Ryttervej 70
5700 Svendborg
Telefon: 6223 3019

Officiel e-mail adresse: svsi.tlf@gmail.com
Officiel web-adresse: www.svsi.dk

Persondatapolitik / Cookies

Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.

Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.

Personoplysninger, som du har oplyst foreningen om, i forbindelse med din kontingentbetaling og tilmelding til aktiviteter, opbevares i foreningens medlemsregister i op til et år efter du senest har været tilmeldt en af vores aktiviteter/hold.

Har du blot betalt kontingent uden at være tilmeldt en aktivitet, slettes dine persondata, når dit medlemskab ophører ved årsskiftet.

En cookie er en lille tekstfil, der giver det weebsted (hjemmeside), du er inde på, mulighed for at lagre oplysninger fra din pc, smartphone, tablet eller lignende om dig. På den måde kan webstedet genkende dig ved dit næste besøg. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger om dig i en cookie, men snarere oplysninger om din adfærd på weebstedet, f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på din harddisk. Du kan sætte din browser til at fortælle dig, når du modtager en cookie. Du kan også vælge at slå cookies helt fra. Svendborg Senior Idræt er dataansvarlig.

Log-statistik

​www.svsi.dk bruger log-statistik. Det er et statistik-system, som kan give os et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m.
På www.svsi.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

Log-statistik bruges til at skabe øget brugervenlighed.

​Registrering af persondata

Du kan kun indgå en aftale med os via websitet, hvis du lader dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn

Adresse

E-mailadresse

Telefonnummer

Køn

Fødselsdato

Indmeldelsesdato

Personoplysningerne registreres hos Svendborg Senior Idræt, og videregives ikke til tredje part

Ved lønnet personale registreres endvidere:

CPR-nummer

Bankkontonummer

Evt. oplysninger om strafbare forhold

Normalt får vi oplysningerne fra dig.

I nogle tilfælde kan der være andre kilder:

Offentlige myndigheder, f.eks. nødvendige skatteoplysninger ved udbetaling af løn.

Idrættens hovedorganisationer, f.eks. oplysninger om klubskifter, karantæner og kursusdeltagelse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere ydelsen/varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Det er kun bestyrelsen og den IT-ansvarlige i foreningen, som har adgang til oplysningerne om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.
Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som tilmeldt hos Svendborg Senior Idræt har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Svendborg Senior Idræt via e-mail: svsi.tlf@gmail.dk.

​Nyhedsbreve

​Du kan fravælge elektroniske nyhedsbreve fra foreningen på flere måder:

Ved at benytte et link til afmelding af nyhedsbreve, som fremgår af de elektroniske nyhedsbreve fra foreningen.

Ved at gå ind på ”Medlem login" på hjemmesiden, hvor du kan til- eller fravælge nyheder.

Ved blot at sende en mail til kontoret på svsi.kontor01@gmail.com

Bestilling af ydelser

​Du kan bestille ydelser/varer fra Svendborg Senior Idræt via foreningens hjemmeside. Alle priser på foreningens hjemmeside er angivet inkl. moms og er i danske kroner.

Kontingent- og aktivitetsbetaling

​Vi trækker beløbet samtidig med, at vi sender bekræftelsen på tilmeldingen.
På foreningens hjemmeside kan du betale med:

Dankort.

Venteliste

På nogle hold vil der komme venteliste, da der kan være begrænset plads på holdene. Er du kommet på venteliste og får tilbudt en plads, har du 48 timer til at acceptere tilbuddet og betale kontingentet, ellers vil pladsen blive tilbudt den næste på ventelisten. Du har herefter en time til at tilmelde dig og betale.

Fortrydelsesret

​Et indbetalt medlemskontingent betales normalt ikke tilbage.
Der er op til 14 dages fortrydelsesret for et indbetalt aktivitetskontingent. Når holdet, du er tilmeldt, er startet, ophører din fortrydelsesret dog.

Tilmelding til events (ture, lejr, camps, m.m.) er bindende. Pengene refunderes ikke i tilfælde af afbud.

Forbehold

Svendborg Senior Idræt tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer (herunder halleje), pris- og korrekturfejl, tekniske fejl og force majeure.

SVENDBORG SENIOR IDRÆT

Svendborg Idrætshal
Ryttervej 70, 1.sal
5700 Svendborg
Tlf. +45 62233019
Email. svsi.kontor01@gmail.com
CVR nr. 34 54 29 37

BETALINGSMETODER

Mobile PAY for løssalg.

 

Betalingsmuligheder.