Naturlig Bevægelse og Sund Krop
Træning og bevægelse for mænd og kvinder, som har lyst til træning med fokus på at genskabe mere styrke og frihed i kroppen. Vi laver opvarmning, styrke-, stabilitet-, balance-, og konditionstræning.
Vi laver alsidig bevægelse med fokus på genoptræne den naturlige funktion af kroppen. Der vil være individuelle øvelser og partner øvelser, som giver et smil på læben. Vi træner ikke kun muskler og sener, men også nervesystemet så kroppen vækkes op, reaktionsevnen og balancen forbedres og kroppen føles "yngre".

Thomas er fysioterapeut/træner med speciale inden for optimering af kroppens naturlige bevægelser og nervesystemet. Thomas hjælper mennesker med at blive smertefri og optimere deres krops funktion. Samt at komme i dybere kontakt kroppen og sig selv gennem bevægelse og terapi. De sidste 15 år har han arbejdet bredt inden for fysioterapien med forskellige specialer og har udvidet sin egen kropslige erfaring med træning, yoga, dans, gymnastik, kampsport og kropsterapeutiske øvelser. Thomas har klinik i Svendborg og Online.

 

Naturlig Bevægelse og Sund Krop - Hver tirsdag kl. 09.00 - 10.00. 

Det koster kun 300 kr. fra d. 15. oktober frem til den 17. december 2024. 

Du kan læse mere om holdet ved at klikke HER

 

Det er en forudsætning for at deltage på hold under Svendborg Senior Idræt, at man er medlem af foreningen. Bliv medlem HER

Du er også velkommen til en gratis prøvetime på holdet, inden du tilmelder dig.

Vi glæder os til at se dig på holdet.

SVENDBORG SENIOR IDRÆT

Svendborg Idrætshal
Ryttervej 70, stuen
5700 Svendborg
Tlf. +45 22925700
E-mail. kontakt@svsi.dk
CVR nr. 34 54 29 37

BETALINGSMETODER

Betalingsmuligheder.